FC Dames Ternat:
plezier ... progressie ... prestatie!

Infoavond 'Start Outdoor Ternat'

Outdoor Ternat

Het is zover, de kogel is nu definitief door de kerk! Voor de officiële start van volgende voetbalseizoen wordt er een kunstgrasveld aangelegd en worden er bijkomende kleedkamers gebouwd op de terreinen van KFC Wambeek.
KFC Wambeek, FC Dames Ternat en de gemeente Ternat hebben de voorbije maanden intensief samengewerkt om de financiële aspecten van dit dossier rond te krijgen en deze week heeft de gemeenteraad alle lichten op groen (of blauw voor de dames) gezet om de werken aan te vangen.

De start van ‘Outdoor Ternat’ 

Op termijn willen we samen de voetbalsite van Wambeek omvormen tot dé site voor buitensport in Ternat. In een eerste fase zal begonnen worden met de aanleg van een kunstgrasveld en de bouw van bijkomende kleedkamers zodat we in de nabije toekomst minder of geen wedstrijden en trainingen moeten annuleren door de staat van de (modder)velden. In een tweede fase willen we samen met de gemeente en andere verenigingen extra accommodatie aanleggen voor andere buitensporten.

Dit initiatief is een belangrijk project voor de gemeente Ternat, maar is zeker het belangrijkste project in jaren van beide voetbalploegen en is een stap naar betere opleiding en beleving van voetbal in onze gemeente. Daarom nodigen we alle spelers, speelsters, trainers, medewerkers(ters) ouders en supporters en natuurlijk alle geïnteresseerden graag uit op een infoavond op vrijdag 8 juni in de kantine van KFC Wambeek.
Op de infoavond lichten we graag onze plannen toe. Je komt er te weten hoe het er nu precies allemaal zal uitzien, hoe dit gaat werken en last but not least hoe we dat allemaal gaan financieren en bouwen.

Stip 8 juni om 20u dus alvast aan in je agenda!

We verwachten je.

Met sportieve groeten,

Jos Donvil en Luc Borremans
Voorzitters KFC Wambeek en FC Dames Ternat