FC Dames Ternat:
plezier ... progressie ... prestatie!

seizoen 2017-2018

Hoi iedereen,

Vandaag werden de laatste tornooien afgewerkt en komt het seizoen 2017-2018 ten einde ( Voor sommigen is  er nog een internationaal tornooi op 10/11 juni). Ik wil alle speelsters, trainers en medewerkers/sters  bedanken voor  hun inzet het afgelopen seizoen. Dank aan de ouders  voor  het vertrouwen in  en de meebeleving met onze club. We koesteren de vele mooie momenten die  we samen mochten beleven. Maar ondanks het einde van het seizoen staat  er ook in juni nog heel wat op de agenda : zo  zijn we aanwezig op zaterdagnamiddag 2 juni op VanallesWammeks ter gelegenheid van de 10 jaarlijkse Wammekse feesten in het centrum  van Wambeek met een pannavoetbalkooi, doeltrainingswand  en dribbelparcours( zie facebook), op vrijdag 8 juni om 20 uur  verwachten we jullie op  de infoavond over Outdoor Ternat (en de aanleg  van een synthetisch voetbalterrein)  in de kantine van KFC Wambeek en op  vrijdag 22 juni gaat ons  eindeseizoensfeest door  in de Sint-Jozefparochiezaal in Lombeek ( uitnodiging volgt eerstdaags).

 Natuurlijk blikken we ook al vooruit naar het seizoen 2018-2019 waar ons heel wat nieuwe uitdagingen te wachten staan. Het ter beschikking hebben van een synthetisch voetbalterrein gaat onze voetbalopleiding zeker ten goede komen. De verhuis naar Outdoor Ternat( in Wambeek) geeft ons nieuwe mogelijkheden. Zo zal groep 4 meisjes niet langer 8 tegen 8  spelen maar 11  tegen 11 en dit  als  een betere voorbereiding/ doorstroming naar  de a-ploegen. De a-ploeg wordt opgesplitst in een competitieve en een recreatieve ploeg zodat iedereen aan haar trekken kan komen. Ons DIESEL-damestornooi van woensdag 15 augustus op  de voetbalvelden achter de sporthal van Ternat is nu reeds volzet met 12 ploegen. In de laatste week  van augustus organiseren wij  voor  de 2de keer onze meisjesvoetbalstage (zie  facebook of  contacteer ons secretariaat). Noteer zeker ook reeds onze smulavond in het Parochiehuis Wambeek op  vrijdag 28 en zaterdag 29 september 2018.

Al deze uitdagingen brengen natuurlijk ook bijkomende kosten met zich mee en daarom  zijn wij ook nog steeds op zoek naar nieuwe bijkomende sponsors. Alle info kan je vinden op onze website onder sponsor worden. Daar kan je ook de laatste versie van onze sponsorbrochure vinden. Bijkomende info bij Stefaan Cordier of mezelf .

Ik wens alle studenten veel succes bij  de examens, aan iedereen een deugdoende en leuke vakantie en hoop  jullie allen bij de start van het nieuwe seizoen vol enthousiasme en inzet terug te zien op  en rond de voetbalterreinen.

Sportieve groeten

Luc Borremans

Voorzitter FC Dames Ternat